Jeg får en blank side frem, når jeg forsøger at åbne Sigma Browser ClickOnce-application

Hvis du får en blank side frem, når du forsøger at åbne Sigma Browser, kan det skyldes at du har brug for at installere et add-on til din browser.

Alt efter hvilken browser, du anvender, er der nemlig forskellige systemkrav, som skal være opfyldt for at du kan åbne Prisdata-programmet op.
Du kan se listen her:

Systemkrav til Prisdata

For at bruge Prisdata skal du have et Windows-styresystem og for at åbne programmet skal du bruge en browser:

Du skal derudover have en PDF-reader installeret for at kunne se hjælpefilerne og du skal have Microsoft Excel installeret for at bruge Excel-skabelonerne.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.