Fejl ved download af Sigma Browser ClickOnce-applikation: Deployment and application do not have matching security zones

Når du får denne fejlmeddelelse, skal du downloade applikationen gennem Internet Explorer. Også selv om Internet Explorer efterhånden er helt på vej ud.

Ved at benytte Internet Explorer downloades selve applikationsfilen faktisk ikke, men i stedet køres den inden for Internet Explorer.

Hvis du bliver bedt om at vælge et program, der skal åbnes applikationen i, skal du også vælge Internet Explorer her.

Når du følger disse trin, skal din .applikation køre uden problemer.

Årsagen til fejlen er at Chrome og Firefox ikke bruger IE-sikkerhedsindstillingerne, og applikationen kontrollerer dine sikkerhedszoner, men det kan kun gøre dette fra Internet Explorer.