Hvordan flytter jeg priser over i et regneark?

Du kan kopiere data fra Sigma Browser på flere måder. Som udgangspunkt er browseren sat op til at eksportere bestemte kolonner til Molio Excel-skabelonerne – men du kan også kopiere valgfrie kolonner til egne excel-ark.

Kopiér en enkelt pris

Markér den linje du vil eksportere og tryk på ’Kopier valgte’ i Værktøjslinjen Funktioner.

Kopiér alle priser

Du behøver ikke at markere noget specifikt. Bare tryk på ’Kopier alle’ i Værktøjslinjen Funktioner

Kopiér til eget Excel-ark

Vælg enten ’kopier alle’ eller ’kopier valgte’. Vælg derefter ’Aktuelle kolonner’. På den måde vælger du kun de kolonner, der er synlige i din kalkulation. (Du kan til- og fravælge kolonner ved at trykke på ’kolonne’)