Hvad er forskellen på Netto, Brutto og Brutto med avance?

• Netto uden avance indeholder omkostninger til løn, materialer, spild og materielleje.
  • Brutto uden avance indeholder det samme som ”Netto uden avance”, men også sociale ydelser og omkostninger til fx værktøj, beklædning, kontorhold m.m.
  • Brutto med avance indeholder det samme som ”Brutto uden avance”, men inkluderer også fortjeneste (avance).

Programmet er, som standard, sat op til ”Brutto med avance”.

Har du brug for mere viden om opbygning af priser og satser, kan du finde en detaljeret beskrivelse i de vedhæftede PDF-filer i hjælpemenuen i Sigma Browser eller i introduktionerne i prisbøgerne.

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.