Jeg plejer at være logget ind – men er det ikke mere

Hvis I er flyttet for nylig eller måske har skiftet udbyder af internet, kan jeres IP-adresse være ændret. Da man kan anvende IP-adressen som nøgle til Molios værktøjer, skal ændringen opdateres i vores database.

Det kan I gøre ved at sende en mail med jeres nye IP adresse til support@molio.dk eller ringe til os på tlf. 70 12 06 00.

Følg denne guide Hvordan ser jeg hvilken IP-adresse jeg har? for at se din IP adresse.