Jeg kan ikke downloade Sigma Browser

Det kan der være to sikkerhedsmæssige årsager til.  Det kan være selve applikationen, der bremses undervejs, eller jeres proxyserver, der overordnet blokerer for applikationen.

Applikationen
Sigma Browser er en Click-once-applikation. Du kan læse mere her.

Proxyserver
Hvis dit firma benytter proxyserver, skal jeres IT-afdeling "whiteliste" disse 2 adresser:

• Molio.dk
  • Sigmaservice.net

Hvis I har Windows 10 og AppLocker aktiveret, skal I desuden godkende:

• sigma.exe
  • ClickOnceBootstrapper.exe.