Der sker ikke noget, når jeg klikker på ’Åbn program’ for Sigma Browser ClickOnce-applikation?

Der kan være to sikkerhedsmæssige årsager til at programfilen ikke kan hentes ned. Det kan være selve applikationen, der bremses undervejs, eller jeres proxyserver, der overordnet blokerer for applikationen.

Proxyserver
Hvis dit firma benytter proxyserver, skal jeres IT-afdeling "whiteliste" disse 2 adresser:

• Molio.dk
  • Sigmaservice.net

Hvis I har Windows 10 og AppLocker aktiveret, skal I desuden godkende:

• sigma.exe
  • ClickOnceBootstrapper.exe.

Applikationen
Sigma Browser er en Click-once-applikation, som du muligvis skal åbne blokeringen op for. Du kan læse mere her.