Hvordan finder det jeg søger?

I Molio BR18 er det nemt at finde det du søger.

Du kan enten fritekstsøge via søgemodulet øverst i venstre hjørne, eller du kan åbne søgemodulet via det lille kryds og her vælge hvordan du vil afgrænse din søgning.

Eksempel: Hvis du fx fritekstsøger ”Byggeloven” vil du se at byggeloven lægger sig øverst i søgeresultatet.

Du vil også se at der ud for alle dokumenterne i søgeresultatet står et ”i”.

Ved at klikke på ”i” finder du information om det enkelte dokument, som fx forfatter, udgivelsesdato, udgiver mm. og du kan se hvilke tillæg der eksempelvis er kommet til dokumentet, eller tidligere dokumenter det pågældende dokument har erstattet eller selv er blevet erstattet af.

Hvis der som her også står et tal ud for søgeresultatet, i dette tilfælde”17”, fortæller dette hvor mange gange søgetermen indgår i det pågældende dokument. Ved at klikke på tallet, kan du se præcis på hvilke sider søgetermen fremgår og via sidetallene hoppe direkte til den pågældende side

En anden måde at tilgå alle dokumenterne er via de tre temaer på forsiden af Molio BR18.

Temaerne er delt op, så henholdsvis bygningsreglementet, vejledningerne til bygningsreglementet og vejledningerne til brand ligger i hver deres gruppe.

Klik ind i det ønskede tema og navigerer via kategorierne i højre side af skærmen.